Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Action Heller Consulting az online marketing terén is kínálja szolgáltatásait, és ebben a nemzetközi hátteret az Action Global Communications és az újonnan létrejött Action Digital adja. Magyarországon, ahol sok más feltörekvő piachoz hasonlóan látványosan növekszik az igény az online kommunikáció iránt, az Action Heller Consulting integráltan kínálja az online marketing és a klasszikus PR szolgáltatásokat ügyfeleinek, hogy azok a legmodernebb kommunikációs csatornákon is elérjék a piacaikat.

A mobil eszközöknek és az internetnek egyre nagyobb szerepe van a vásárlók információszerzésében, a vásárlás előkészítésében, és magában a vásárlásban is. A közösségi média és más online csatornák használata ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy egy vállalat komplex stratégiát építsen ki és valósítson meg a vásárlóival és a médiával való kapcsolatában.

„Az online kommunikációs technikák egyre bővülő lehetőségeket kínálnak egy vállalatnak a piaci és partneri kapcsolataik fejlesztésére, de természetesen sok múlik azon, hogy miként használjuk ezeket az eszközöket” – mondta Oláh Csilla, az Action Heller Consulting ügyvezetője. „Az online szolgáltatásaink a helyi ismereteinkre alapulnak, de ott van mögöttünk az Action Digital csapata és speciális szakértelme. Az Action Global Communications nemzetközi szervezete pedig biztosítja azt, hogy ezek a szolgáltatások az országhatárokon átívelő piaci tevékenységet is támogassanak, akár egy magyarországi központú cég számára is.”

Az Action Digital marketing igazgatója, Jaric Karepov úgy látja, hogy Magyarországon is kiválóan integrálható a helyismeret és a nemzetközi szakemberek által folyamatosan fejlesztett online marketing technológia. „Az online kommunikáció terén is az a célunk, hogy az ügyfeleink fejlesszék kapcsolataikat a vásárlóikkal, és az üzeneteknek és visszajelzéseknek olyan rendszere alakuljon ki, amely a hagyományos kommunikációhoz képest jelentő többletértékeket generál.”

Az Action Heller Consulting az Action Digitallal együttműködve az online marketing minden területén kínálja szolgáltatásait, a weboldalfejlesztéstől kezdve a SEO szolgáltatásokon és a közösségimédia-jelenlét biztosításán keresztül az online hirdetési vagy hírlevél-kampányok lebonyolításáig, valamint a mobil eszközökre tervezett marketing kampányokig.
(BrandTrend)