Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A K:önyv és bolt a Katonában már 3 éve kínál a Katona József Színházhoz, művészeihez és előadásaihoz kapcsolódó ajándéktárgyakat. A merchandising és a színház összekapcsolása itthon egyedülálló kezdeményezésnek számít, mostantól pedig az interneten is elérhető az egyedi árukészlet.

A boltban kizárólag magyar iparművészek alkotásait lehet megvenni, többek között egyedi bögréket, rugdalózókat, kitűzőket, táskákat. A webáruházban lehetőség van házhoz-szállítást kérni, de az összeállított kosár természetesen a boltban is átvehető.

katona bolt

A K:önyv és bolt legnépszerűbb termékei a „Csak csókolózni érdemes“ feliratú bögre, a molinótáskák, melyeken katonás színészek láthatóak, illetve a híres Ascher-féle köhögés elleni cukorka. Mindezek mellett persze hűtőmágnesek, partedli, kutyatáska és a Katona egykor és jelenleg futó darabjainak eredeti nyelvű szövegei is kaphatóak.

A webáruház egyaránt szól a színházrajongókhoz és a kortárs magyar designtermékek szerelmeseihez. A választékban párszáz forintos termékektől egészen a tízezer forint feletti cikkekig mindenki találhat izgalmas darabokat és egyedi ajándéktárgyakat.
(BrandTrend)