Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Egyre népszerűbbek a kis- és középvállalatok körében is a mindennapi munkát megkönnyítő szoftverek, derült ki a Kulcs-Soft Nyrt. statisztikai adataiból. Az ügyviteli rendszereknek köszönhetően az ügyintézés sokkal könnyebb, hiszen a vállalatok egy programon belül tudják követni a működésüket érintő tényezőket, legyen szó bevételekről, kiadásokról vagy az ügyfelekről. A programok segítséget nyújtanak a számlázásban és a készletkezelésben is.

Mindemellett a könyvelő programok értékesítése is növekszik: a papírformát évről évre több szoftver váltja fel, így a munkafolyamat felgyorsulhat. Ma már nem akadály a házipénztár vagy a tárgyi eszközök nyilvántartását elektronikusan nyomon követni.

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója elmondta: „Az egyszerű ügyintézés mellett a programok legnagyobb előnye, hogy megbízhatók, az adatokat akár online is tárolhatjuk, így a megfelelő belépési jogosultsággal bármikor könnyedén hozzájuk férhetünk.” Kimutatások szerint webáruházakon keresztül is egyre többet értékesítenek a kkv-k, hiszen az internethasználók egyre nagyobb arányban választják ezt a kényelmes lehetőséget: a számítógépek és az okoseszközök bővülő szolgáltatási köre kitágítja a világot.
(BrandTrend)