Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Idén a Chateau Visz nyerte el az egyik legrangosabb nemzetközi elismerést, az amerikai Luxury Travel Guide Global Awards 2016 Az év kulináris luxushotelje címét.

Luxury Culinary Hotel of the Year címről a több mint 500.000 példányban megjelenő kalauz a következőkkel értesítette a Chateau Visz vezetőségét: „A Luxury Travel Guide díjai a legmagasabb szintű elismerésnek számítanak a vendéglátóiparban, amelyet azoknak ítélünk oda, akik a saját területükön a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották. Aki ezt kiérdemli, az joggal lehet büszke teljesítményére. A Luxury Travel Guide díjazottait saját szakembereink választják ki, szigorú minősítési szempontok alapján. Így garantálni tudjuk, hogy csak az arra igazán érdemes cégek és magánszemélyek vihetnek haza ilyen rangos elismerést, és kaphatnak helyet a díjazottainkat bemutató kiadványunkban, amelyet több mint félmillió szakmabelinek és hozzáértő ügyfélnek küldünk szét világszerte.”

“2008 óta azon dolgozunk, hogy vendégeinknek világszinten ajánljunk regionális és szezonális ételkölteményeket” – fogalmazza meg a balatoni Gourmet Rezidencia küldetését Hidvéghy Melinda, a Chateau Visz ügyvezetője.

A Chateau Visz séfjének művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Vacsoráit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. A Chateau Visz konyhája képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni.
(BrandTrend)