Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Apollo Vredestein elindította márkakereskedőknek szóló partnerkapcsolati programját, amelynek keretében egyszerre négy új gumiabroncs-szerelő műhelyt nyitott meg Magyarországon, Belgiumban, Olaszországban és Hollandiában. Még több hasonló műhely nyitása várható a következő hónapok során Ausztriában, Németországban, Spanyolországban és Svájcban is. A vállalat célja, hogy 2020-ra közel 800 kiemelt partnere legyen az egész Európát átfogó programban.

A vállalkozókat és műhelytulajdonosokat megcélzó program egyedi eszközöket ad a márkakereskedők kezébe, amelyekkel növelhetik a forgalmukat és a nyereségüket. „Azért indítottuk el ezt a kezdeményezést, mert szerettünk volna túllépni a hagyományos franchise-modellen, és valódi üzleti partneri kapcsolatot kialakítani azokkal a viszonteladóinkkal, akik csatlakoznak a programhoz” – mondta Mathias Heimann, az Apollo Vredestein B.V. elnöke.

Az új program elismeri és támogatja az Apollo Vredestein üzleti partnereinek vállalkozó szellemét, átlátható és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat teremtve. Három fő pillérre épül: az üzleti tanácsadásra, a növekedés támogatására és az egyedi designra. Az üzleti tanácsadás keretében a vállalat útmutatást ad a kereskedőnek, hogyan fejlesztheti üzletét és teheti hatékonyabbá működését, míg a növekedéshez az értékesítést növelő új eszközöket kínál, mint például az Apollo Vredestein Premium Styling partnerek termékeinek forgalmazása. Az egyedi design pedig abban segíti a márkakereskedőt, hogy láthatóvá tegye üzletét, és hívogató környezetet teremtsen a vásárlói számára.
(BrandTrend)