Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Külföldön terjeszkedik a Felix Promotion, pontosabban már Felix Promotion International. Év végén már Romániában is szerveznek egy nagyszabású nemzetközi rendezvényt.

A sportmenedzser irodát 2002-ben Rácz Félix alapította, amely rögtön a következő évben minden idők eddigi legnézettebb magyar érdekeltségű sporteseményét szervezte meg a “Csonttörő”–Chacon összecsapás révén. Azóta is szerves részei a magyar sportéletnek. Olyan sportolókat menedzseltek, képviseltek, mint például az olimpiai-, világ- és Európa bajnok tornász Berki Krisztián, a sakkozó nagymester Rapport Richárd, vagy olyan kiemelt jelentőségű eseményeket is szerveztek, mint például Erdei ”Madár” Zsolt búcsúmérkőzése, vagy a Fighters’ Run és Fighters’ Bike szabadidő rendezvények.

Idén ősszel tovább folytatódik a Magyar Ring fantázianévre hallgató bokszgála sorozat, de emellett új projekteket is indítanak. Ilyen például a Sport Start Up pályázat, amely fiatal, agilis, a sport területén kreatív ötletekkel rendelkező jelentkezőket keres, hogy közösen valósítsák meg a terveiket. Emellett októberben egy új és mindenben más szabadidősport magazinnal is előrukkolnak, melynek a neve Sport&Move.

Év végén Romániában szervezik az Év Sportolója díjátadó gálát. Ez egy fontos lépcsőfok a nemzetközivé válás irányában, de további országok is tervben vannak. Az ügyvezető elmondta: „A pár évvel ezelőtt, Dubaiban szervezésre kerülő rendezvény mellett, ez lesz az első olyan önálló eseményünk külföldön, amit már az iroda külföldi munkatársai  szerveznek meg szinte A-tól Z-ig. Ez egy jelentős lépés az iroda életében és optimista lévén bízom benne, hogy ez is jól fog sikerülni.”

felix

A külföldi terjeszkedéshez pedig megújították az arculatukat is. Frissült a logó, készült egy új honlap, valamint egy bemutatkozó videó is:

(BrandTrend)