Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

A szeptember elején megrendezett DLD innovációs és startup fesztiválra a nemzeti Kereskedőház pályázatát megnyerő hazai PersonalVideo is kijutott. A DLD Tel Aviv a világ egyik legnagyobb innovációs és startup eseménye, amelyen olyan neves cégek is kint vannak, mint az Intel, az Amazon vagy a Microsoft. A fesztiválon való részvétel a tapasztalatszerzésen felül lehetőséget adott a magyar csapatnak személyesen is bemutatnia termékét a nemzetközi piac előtt.

A tartalomfogyasztási szokásaink drasztikusan megváltoztak, olvasási hajlandóságunk pedig csökkent, aminek köszönhetően a tradicionális reklámok gyakran süket fülekre találnak.

Ezen problémákat orvosolja a PersonalVideo személyreszabott és interaktív videókkal. A megoldás dollármilliókat spórolhat meg, mivel a felhasználói bevonódást elősegíti, az elhangzott információkat pedig emlékezetessé és könnyen érthetővé teszi.

A PersonalVideo feltételezése beigazolódni látszik, miszerint a legnagyobb cégek tisztában vannak azzal, hogy új típusú kommunikációra van szükség, hogy a vásárlókat, felhasználókat a jövőben is meg tudják tartani. A DLD-n felsorakozó cégek, startupok és vállalkozók maradéktalanul nyitottak voltak a PV által kínált innovációra, a hazai startup elött pedig minden bizonnyal izgalmas hónapok állnak.
(BrandTrend)