Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Évek óta tartó szakmai és üzleti együttműködést fűztek szorosabbá és helyeztek hivatalos alapokra a szoftverfejlesztéssel és vezetői tanácsadással foglalkozó Aleas Simulations Inc. tulajdonosai, valamint a kommunikációfejlesztés és üzletfejlesztés terén aktív Ispiro Consulting Kft. vezetői. A megállapodás elsődleges célja, hogy egy minden eddiginél hatékonyabb, objektívebben mérő menedzsment támogató rendszer kerüljön a piacra.

Az együttműködés elsősorban  “FLIGBY”-re,  a Csíkszentmihályi Mihály professzor és az ALEAS Simulations által létrehozott “FLOW is Good Business” alkalmazásra vonatkozik. A FLIGBY 2012-ben Seattle-ben elnyerte az “International Serious Play Awards” vállalati aranyérmét, így a zsűri a világ legjobb játékosított vezetésfejlesztő alkalmazásává (serious game) választotta. Az eddig már mintegy 7000 vezető által használt vezetésfejlesztő szimuláció 29 meghatározó vezetői készséget tesztel és mér. Játék alapú megközelítésének köszönhetően úgy gyűjt értékes információkat, hogy közben nem ró plusz terhet a felhasználóra. Az előálló információk egyedülálló kompetencia térképet rajzolnak ki a szervezet bevont tagjairól, melyek mélyebb elemzéséhez, a legkülönbözőbb összefüggések feltárásához fejlett statisztikai eszközök állnak rendelkezésre.

Az együttműködés a FLIGBY szélesebb körű piaci elterjesztésére, a további fejlesztési irányok meghatározásában való közös munkára, illetve egyéb, magas hozzáadott értéket képviselő, kiegészítő szolgáltatások közös nyújtására terjed ki.
(BrandTrend)