Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Utazási szolgáltatások egyszerű összehasonlítását és megvásárlását lehetővé tévő szolgáltatással bővült a Netrisk.hu tevékenységi köre. A hazai online biztosítási alkuszcég két éve már bővítette kínálatát banki termékek összehasonlítását kínáló szolgáltatással. A társaság ezúttal – Utazasnet.hu néven – többek között utazási ajánlatok és kedvező árú repülőjegyek széles körű elérhetőségét biztosító piacteret nyitott több mint egymillió ügyfele, illetve a külső érdeklődők számára.

A már a júliusi tesztidőszakban is kínált, közel 600 ezer nyaralási ajánlat mellett a múlt héttől az Utazasnet.hu oldalain immár repülőjegyek foglalása is elérhetővé vált. A tervek szerint szeptember közepétől pedig olyan, a hazai piacon egyedülálló szolgáltatást tervez bevezetni az új vállalkozás, amely jóval könnyebbé teszi majd a repülőjegy- és szállásfoglalás eddigi gyakorlatát.

„Az új utazási oldal a Netrisk.hu általános stratégiájának megfelelően az ajánlatok minél egyszerűbb és átláthatóbb összehasonlíthatóságát biztosítja – mutat rá Gyerő Krisztina, a Netrisk.hu utazási üzletágának vezetője. – A jellemző hazai gyakorlattól eltérően az utazási kínálat mellett mindig a kötelező illetékeket is tartalmazó bruttó árakat tüntetjük fel, már az első bemutatás során megjelenik az utazásszervező cég neve is, és arról is tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a hasonló paraméterekkel rendelkező utazások átlagárához képest milyen az adott ajánlat árfekvése.”

A Netrisk.hu milliós ügyfélkörét célozva az Utazásnet.hu már az elkövetkező években a legnagyobb online utazási irodák rangsorának élbolyát célozza meg: terveiben 2017-re nem kevesebb, mint 600-700 ezer utasigény kiszolgálásával számol.
(BrandTrend)