Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az elmúlt időszakban 6 új vállalat csatlakozott a nemzetközi Interactive Advertising Bureau hazai képviseletéhez, ezzel 78-ra bővítve az IAB Hungary tagjainak számát. A szakmai szervezet célja, hogy segítse a digitális hirdetési piacot, szabályozza a piaci gyakorlatot, és képezze a digitális piac szereplőit.

Az új belépőkkel, akik különböző területekről érkeztek ugyan, de egy cél érdekében – a digitális reklám teljes körű érdekképviselete hazánkban és a világban egyaránt – tovább nőtt a szervezet lefedettsége, már a legtöbb jelentős piaci szereplő képviselteti magát és szakembereik aktívan részt vesznek a munkában.

A csatlakozók:

Crimtan Hungary

A Crimtan egy viselkedés alapú hirdetéstechnológia és adatkezelési platform, amely

több forrásból integrálva adatokat, összesen 31 különböző népszerű szegmenst és 2000 mikroszegmenst hoz létre, választható érdeklődési körök széles skáláját.

enbrite.ly

Az enbrite.ly az online hirdetési csalások kiszűrésére szakosodott startup. Fókuszban a hirdetési csalások szűrése áll, vagyis, hogy az online hirdetési piac megtisztuljon a visszaélésektől, ezáltal a hirdetések valódi emberekhez jussanak el.

Hoppex

A Hungarian OmniPublisher Programmatic Exchange vagyis HOPPex elérhetővé teszi a legnagyobb hazai tartalomszolgáltatók hirdetési felületeit egyszerűen, hatékonyan, gyorsan, vagyis programozottan.

MCsoport Magyarország

Az Mcsoport Magyarország a GroupM – a WPP médiaügynökségeit tömörítő nemzetközi cégcsoport – magyarországi vállalata, amelynek elsődleges feladata a közös kereskedés és az új, innovatív termékek és szolgáltatások fejlesztése.

Next Wave Europe

A Next Wave Europe egy tartalom fókuszú digitális kommunikációs ügynökség.

Pánszky Ügyvédi Iroda

Az Iroda elsősorban a reklám-, média- és telekommunikációs jogra, valamint a társasági és kereskedelmi jogra specializálódott. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi vállalatok kiszolgálásában; a magyar mellett angol, német és olasz nyelven is nyújt szolgáltatást.

Vivaki Hungary

A Vivaki Hungary Kft Magyarország 100% tulajdonosa a párizsi központú Publicis Groupe, és olyan nemzetközi ügynökségeket fog össze, mint a Starcom MediaVest Group, a ZenithOptimedia és ezek társügynökségei (Equinox), valamint a teljes körű online szolgáltatást nyújtó Vivaki Digital.

Y&R Group

A Young & Rubicam kommunikációs csoport a WPP csoport tagja. 1923-as alapítása óta meghatározó szerepet játszik a reklámipar életében.

A budapesti Young & Rubicam Brands 1989-es alapítása után nem sokkal a magyarországi reklámszakma egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A csoporthoz tartozó specializált leányvállalatok révén ügyfeleiknek minden kommunikációs igényére integrált megoldásokat tudnak adni.
(BrandTrend)