Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Az ARC szeretné megőrizni a függetlenséget, a szabadságot, a társadalomkritikai hangvételt és az élces humort, ugyanakkor ragaszkodnak ahhoz, hogy a kiállítás ingyenesen látogatható maradjon. Az ARC ezért számít mindazok támogatására, akiknek fontos a véleménynyilvánítás szabadsága, és szeretné, ha ennek köztéri fóruma, az ARC továbbra is megrendezésre kerülne!

A start up cégek és kulturális kezdeményezések finanszírozásának gyors, és egyre elterjedtebb formája a közösségi finanszírozás. Az Indiegogo e támogatási forma nemzetközi platformja. Az elmúlt hónapokban több magyar projekt is sikerrel pályázott rajta keresztül.

Az ARC alapítói és szervezői rövid kampányfilmben nyilatkoztak arról, miért számítanak idén a közösség összefogására és anyagi támogatására.

2000 óta minden évben 3 héten át, Budapest legnagyobb közterét, az 56-osok terét foglalja el a kiállítás. Köszönhetően a nyílt pályázatnak, itt mindenki számára lehetőség nyílik arra, hogy személyes véleményt mondjon közéletről, társadalmi folyamatokról, politikáról vagy bármiről, ami épp foglalkoztatja. A legkreatívabban megfogalmazott pályaművek kerülnek be az éves válogatásba. Több mint 1000 pályázat érkezik, amiből 100-at választ ki az alkalmi zsűri.

Az idei pályázatot az ARC „Magyar álom” címmel már kiírta, de a szeptemberi kiállítás megvalósításához támogatásra van szüksége. Ha bárki, aki kedveli a rendezvényt, és szeretné, hogy idén szeptemberben is legyen, támogassa akkora összeggel, amekkorát nem sajnálna kiadni egy kiállításra!
(BrandTrend)