Kategória: Ez a branding 360° és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Telenor Magyarország a kormányzat által meghirdetett Digitális Jólét Program támogatójaként a magyar mobilszolgáltatók közül elsőként vezet be Digitális Jólét Alapcsomagot 2017. augusztus 1-jétől. Rendkívül kedvező áruk révén az új Digitális Jólét Alapcsomagok széles közönség számára teszik elérhetővé az internetezés élményét és a modern, digitális szolgáltatások használatát a vállalat világszínvonalú mobil adathálózatán keresztül.

Annak érdekében, hogy az Digitális Jólét Alapcsomagot használó ügyfelek is maradéktalanul élvezhessék a legmodernebb technológiákat, a Telenor számukra is biztosítja a 3G és 4G hálózatot.

Alexandra Reich

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Telenor lehet az első magyar mobilszolgáltató, amely Digitális Jólét Alapcsomag tarifákat vezetett be. Lehetőséget kívánunk adni azoknak, akik még sosem használtak internetet a mobiltelefonjukon, hogy kedvező áron férhessenek hozzá a mobilinternethez és a legújabb digitális szolgáltatásokhoz. Hiszem, hogy az internet a legfontosabb eszköz az esélyegyenlőtlenség leküzdésében és ügyfeleink személyes céljainak megvalósításában. A mobilinternettel tudást, információt, jobb üzleti lehetőségeket kínálunk az embereknek és elősegítjük Magyarország digitális fejlődését és gazdasági növekedését” – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Deutsch Tamás

„A Digitális Jólét Program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen. Annak érdekében, hogy az anyagi erőforrások hiánya egyetlen magyar polgárt se zárjon ki a digitális világban való részvételből, adócsökkentéssel, a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszünk segíteni. Az áfa-csökkentésnek és a DJA-nak köszönhetően 2017-ben mintegy 20-25%-kal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok. A szolgáltatók számára másfél hónappal ezelőtt nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag” – mondta el Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

A Telenor mobilos Digitális Jólét Alapcsomag tarifáira olyan magánszemélyek fizethetnek elő, akik nem rendelkeznek, illetve az előző 12 hónapban sem rendelkeztek aktív mobilinternet-előfizetéssel.

A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményeit és árait 24 hónapos időtartamig biztosítja a Telenor az ügyfeleknek, a kormányzat programjának megfelelően. A kedvezményes tarifákat használók két éves időtartama alatt díjmentesen átválthatnak nagyobb, publikus lakossági díjcsomagra, amennyiben megkedvelték a mobilinternet-használat előnyeit, és több adatot szeretnének.
(BrandTrend)