Kategória: Ez a branding 360° és Képes hír.

Az év márkaaktivitása kapja meg a BrandTrend emblémájának központi elemét, az aposztróf jelet megtestesítő Arany Aposztróf díjat.

arany-aposztrof-2014

A BrandTrend idei egyik díjazottja a társadalmi márkák közül került ki. A TV2 csoport 2013-ban indított fenntarthatósági programja, a Süss fel nap program a tehetséges gyermekeket karolja fel.

A BrandTrend másik díjazottja a jelenlegi piaci helyzetben és az online booking portálok által teremtett komplex piaci versenyhelyzetben is helytálló,  a  generációkat átívelő márkatörténettel rendelkező IBUSZ.

arany-aposztrof-2014-atadas

Az elismerést Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa, vezérigazgató-helyettese és Termes Nóra, az IBUSZ marketing és hálózati igazgatója vette át a BrandTrend társtulajdonosaitól, dr. Jánosy Zsuzsannától és Kőszegi Andrástól.

A BrandTrend által alapított díjjal a BrandTrend 2013-ban a Coca-Cola, a Provident és az Österreich Werbung márkák márkaépítését értékelte.

A szobrot a mintegy 50 éves művészi pályafutással rendelkező, idén Kossuth-díjas Bohus Zoltán készítette.

Az Arany Aposztróf díjhoz az objektív szempontrendszert a BrandTrendGuide® — 360° márkamenedzsment rendszer és az ahhoz kapcsolódó márkatanácsadó eszköztár adja.

A díj kritériumrendszere nem a kommunikációs aktivitás hatékonyságára vagy a kivitelezés minőségére koncentrál. Ehelyett elsősorban arra, hogy a márka mennyire involválja a célcsoportját, mennyire van összhangban, mennyire mutatnak egy irányba a márka és az általa közvetített kommunikációs üzenetek.
(BrandTrend)