Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az IKEA és a Sonos együttműködéséből született legelső termék, az eredeti SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró 2019-ben debütált. Most, két évvel később az IKEA és a Sonos piacra dobja a SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró új verzióját friss, testre szabható dizájnnal, amely egyben még tökéletesebb hangélményt is kínál.

Az IKEA és a Sonos felismerte a fény és a hang fontosságát, illetve az otthoni életre gyakorolt pozitív hatását. Mindkét hatás erőteljes hangulatjavító és kifejezetten személyes, hiszen a legtöbb embernek sajátos igényei vannak a hang, illetve a fény erejére, típusára és műfajára nézve. Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró ismét ötvözi az okos lámpa és az okos hangszóró funkcionalitását, de mind a hang, mind a dizájn tekintetében most egy továbbfejlesztett változatot ismerhetünk meg.

Az új SYMFONISK asztali lámpa-hangszóró Észak -Amerikában és Európa egyes piacain 2021 októberétől lesz elérhető, az IKEA áruházakban és az IKEA.com weboldalon, 2022-ben pedig megérkezik az összes IKEA piacra, így Magyarországra is.