Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

A speciális nyomtatási megoldások a digitális szegmens leggyorsabban növekvő ágazata, a Xerox éppen ezért fejlesztette ki az Adaptive CMYK Plus technológiát, amely az új Xerox PrimeLink® C9065 / C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60 / C70 nyomtatókhoz készült.

Az Adaptive CMYK Plus technológia olyan kiegészítő, amelyet a hagyományos cián, bíbor, sárga és fekete (CMYK) színek kínálatának kibővítésére terveztek. A belépő szintű PrimeLink C9065/C9070 nyomtató esetében a kiegészítő segítségével elérhető a fluoreszkáló, arany, ezüst, fehér speciális színek használata. A Xerox C60/C70 nyomtatókhoz tartozó kiegészítő pedig a fémes, fehér és átlátszó extra színeket kínálja. Ez a technológia új ajtókat nyit a növekedéshez, lehetővé téve a nyomtatók, valamint a kreatív szakemberek számára, hogy minden területen ragyogó és egyedi darabokat készítsenek, például üdvözlőlapokat, szórólapokat, meghívókat, plakátokat és információs feliratokat.

Xerox-Adaptive-CMKY-Plus-Technology-for-PrimeLink-output

„A kiegészítő opciók által biztosított kettő az egyben képesség az új adaptív CMYK Plus technológiával kombinálva lehetővé teszi a nyomtatók számára, hogy átlépjék az eddigi nyomtatási határaikat a piacon egyedülálló áron” – mondta Terry Antinora, alelnök és vezérigazgató, Xerox Workplace Solutions.

A Xerox szintén most mutatta be a PrimeLink C9065 / C9070 többfunkciós nyomtatót. Az eszköz egy 10 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amely rugalmasan alakítható az irodák nyomtatási igényeinek megfelelően, így egyszerű hozzáférést biztosít az általános funkciókhoz, valamint a felhő alapú alkalmazásokhoz, és a termelékenység növelését segítő appokhoz. Ezáltal garantált az automatizálás, akár a mobil, az irodai vagy a professzionális felhasználók számára is.

„A Xerox PrimeLink C9065/C9070 nyomtatókat úgy terveztük, hogy megbízhatóak legyenek, miközben minden szempontból áttörő teljesítményre képesek” – tette hozzá Antinora. „Ez a következő generációs, belépő szintű nyomtató lehetővé teszi a Xerox számára, hogy továbbra is vezető szerepet töltsön be ezen a piacon.”