Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Converse márka női tervezői idén tavaszra a szeretet, egység és közösség erejéből inspirálódva alkották meg a „Love the Progress” kollekciót.

A tavaszi kollekció a már jól ismert „All The Stories Are True” kampányt gondolja tovább, lehetőséget adva nőknek a világ különböző pontjáról arra, hogy saját szavaikkal értelmezzék újra a női nem fogalmát. A Converse a kampány során különböző korú nők hihetetlen történeteit mutatja be arról, hogyan formálják jövőjüket saját elképzeléseik szerint, miközben másokat is inspirálnak.

converse_love_the_progress_2

Az új kampány többek között olyan nemzetközi arcok értelmezését közvetíti, mint a fiatal színésznő és aktivista Millie Bobby Brown, az első hidzsábot viselő balerina Stephanie Kurlow, az önvédelmi oktató Qin Yunguan, a nonkonformista zenész Naomi Preizler és a tech specialista, Kasia Gola. A kampány résztvevői a fehér Converse Chuck 70-jük felsőrészére, saját kézzel írták fel az üzenetüket.

naomi_preizler_converse_love_the_progress

A kampányban szereplő értelmezések:  

  • Millie Bobby Brown, színésznő és aktivista: Anglia – “a NŐ erős”
  • Stephanie Kurlow, hijabot viselő balerina: Ausztrália “a NŐ befolyásol és mer kockáztatni”
  • Qin Yungquan, önvédelmi oktató: Szingapúr – “a NŐ egy harcos”
  • Naomi Preizler, nonkonformista zenész: Argentína – “a NŐ ember”
  • Kasia Gola, tech szakértő: Lengyelország – “a NŐ fegyelmezett, keményen dolgozik, és eléri céljait”

A “Love The Progress” kollekciót olyan múltbéli és jelenkori nők inspirálták, akik kézzel fogható változást hozhatnak a következő generációk életében. Ez egy formabontó, mégis nőies kollekció, amin viselői kézzel írott üzenetekkel és színekkel fejezik ki, mit jelent számukra nőnek lenni.

stephanie_kurlow_converse_love_the_progress

A Love The Progress jelmondata a “Keep Loving, Keep Fighting”, ami amellett, hogy az egyenlőségért való küzdelmet fejezi ki, emlékeztet minket arra, hogy a szeretet sokkal erősebb a félelemnél.

A sorozat darabjai prémium minőségű finom bőrből készülnek, amelyre az üzenetek kerülnek.
(BrandTrend)