Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az LG Las Vegasban, a 2019-es CES-en mutatja be új, ultranagy kapacitású TWINWash mosógépét és szárítógépét, amely a szakkiállítás innovációs díját is kiérdemelte. A mosógépből, az alatta elhelyezhető, a kényesebb textíliák tisztítására tervezett SideKick minimosógépből, valamint a hőszivattyús technológiát használó DUAL Inverter Heat Pump szárítógépből álló teljes ruhaápolási rendszer segítségével egyszerre mosható két töltet ruha, egy harmadik adag pedig kíméletesen, alacsony hőfokon szárítható. A rendszernek része a wifi-csatlakozás és a SmartThinQ okosplatform is, amivel immár a mosás is intelligenssé válik.

LG_TWINWash_1

Az új, nagy kapacitású mosógép és a szárító egyaránt óriási, közel 70 centiméter átmérőjű betöltőnyílással rendelkezik, így rendkívül könnyű a ruhák be- és kipakolása. Miközben a fő mosógép a nagyobb mennyiségű ruha tisztítását végzi, addig – ezzel egyidőben – az alatta elhelyezett SideKick minimosógépben egy kisebb töltet kíméletes ápolást igénylő ruhanemű mosása futhat.

Az új készülék egyszerre végzi nagyobb hatékonysággal és rövidebb idő alatt a mosást, mégpedig az olyan modern technológiáknak köszönhetően, mint amilyen a TurboWash360°. Ez öt erőteljes vízfúvókával és a 6Motion megoldással éri el azt, hogy a víz mélyen behatolhasson a szövet szálainak belsejébe. Az új szárítógép Dual Inverter Heat Pump (kettős inverter hőszivattyú) technológiája a még energiatakarékosabb működés mellett alacsonyabb szárítási hőmérsékletet tesz lehetővé, így a kíméletesen szárított ruhák tartósabbak lesznek és kevésbé mennek össze.

A wifi-csatlakozás és a SmartThinQ okosplatform révén a mosó- és a szárítógép kompatibilis mind a Google, mind az Amazon hangalapú asszisztensével, így a gép be- és kikapcsolása, a mosási és szárítási ciklus elindítása és leállítása, a mosási és szárítási ciklus állapotának ellenőrzése mind elvégezhető egy-egy hangutasítással vagy egy okostelefonos alkalmazáson keresztül.

„Az LG TWINWash rendszere a 2015-ös bemutatása óta folyamatosan demonstrálja vállalatunk elkötelezettségét amellett, hogy a mosás terén is szüntelen innovációval és intelligens készülékekkel tegyük még kényelmesebbé vevőink mindennapjait” — mondta Song Dae-hyun, az LG háztartási elektronika és légkondicináló üzletágának elnöke.
(BrandTrend)