Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az adidas bejelentette, hogy legújabb Skystalker kollekciójában visszahozza minden idők egyik legsikeresebb futballcipőjét, a Predatort. Ez a darab segítette győzelemhez a 2000-es évek elején Zinédine Zidane-t és David Beckhamet, de népszerűsége mai napig töretlen maradt, annak ellenére, hogy a modell évek óta nem kapható kereskedelmi forgalomban.

adidas cage

Az új szezonban Paul Pogba, Dele Alli, Ivan Rakitic és Mesut Özil mellett Holman Dávid és a hazai Freestyle Foci csapat tagjai is a legújabb Predator cipőkben játszanak majd.

A tervezők a Predator 18+ 360 Control megalkotásakor az eredeti sziluettből merítettek inspirációt, miközben a legújabb technológiai innovációkat is alkalmazták. A cél nem volt más, mint a piac leginnovatívabb focicipőjének megalkotása. A fekete, a piros és az arany árnyalatait ötvöző modellt a lábformához tökéletesen illeszkedő SOCKFIT COLLAR megoldással turbózták fel. A Primeknit felsőrészen alkalmazott CONTROLSKIN réteg az optimális tapadásért felel, az ANATOMICAL UPPER technológia pedig a sarokrészt biztosítja a maximális stabilitás érdekében.

adidas_football_Pred_Street (3)

A ikonikus cipő pályára tervezett változata mellett utcai és terem verzió is érkezik a Predator 18 modellből, a Skystalker kollekció folytatásaként pedig az elkövetkező hetekben megjelenik az X és a NEMEZIZ modellek legújabb változata is.
(BrandTrend)