Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A SPEEDFACTORY üzemben gyártott AM4 széria első termékét, az adidas Made For Londont kifejezetten a londoni futók igényei szerint alakították ki. A brit fővárost követően további hat további metropolisz – Párizs, Los Angeles, New York, Tokió és Sanghaj –  sportolói gazdagodhatnak majd a helyi futók egyéni szükségletei mentén tervezett AM4 futócipővel.

Az új termék koncepciójának kialakításakor az adidas tervezőmérnökei számos fogyasztói igényt szem előtt tartottak. Az adidas elképzelései szerint a SPEEDFACTORY által képviselt fejlesztési folyamat a jövő gyártásának alappillére: az új termék tervezése során a sportolók egyéni igényeire fókuszáló, testre szabható, funkcionális designt vettek alapul, amely nagyban hozzájárul a viselők igényeinek maximális kielégítéséhez.

“A SPEEDFACTORY történet nem csupán egyetlen termékről szól. Gyorsaság, pontosság és rugalmasság jellemzi. A SPEEDFACTORY lehetővé teszi számunkra, hogy olyan termékmegoldásokat vezessünk be, amelyeket a sportolók egyéni igényei szerint alakítunk ki” – nyilatkozta az új termék bevezetése kapcsán Paul Gaudio, az adidas kreatív igazgatója.

01_PRTOOLKIT_HERO

Az AM4LND modell tervezésesébe az adidas designerei szorosan bevontak helyi sportolókat is annak érdekében, hogy a londoni futók minden felmerülő igényét kielégítsék, és minden problémára megoldást találjanak. A márka a jövőbeli helyszíneken is alkalmazni fogja ezt az tervezési folyamatot, így a különböző városok futói mindig az adott terep specifikumai szerint kialakított lábbelikben sportolhatnak majd.

“Ebben a pillanatban egy újabb lépést tettünk a jövő és a sportolói igények maximális kielégítésének irányába. Az AM4 a sportcipőgyártás jövője, melynek köszönhetően gyorsan, precízen és személyre szabottan készíthetünk termékeket” – hangsúlyozta Végső Péter, az adidas hazai brand activation managere.

(BrandTrend)