Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Eddigi legkisebb kávégépével, a Nespresso új szintre emelte az innovatív formatervezést. A modern, kényelmes megoldásokat és a kompakt dizájnt kedvelő kávérajongók számára tervezett Nespresso Essenza Mini friss, újszerű, minimalista megjelenést és a helytakarékos kialakítást szem előtt tartva készült.

Ma már a technológia fejlettségének köszönhetően gyakorlatilag minden használati tárgyunkat megtalálhatjuk több féle kivitelezésben, így mindig az egyéniségünkhöz és életterünkhöz leginkább illőt választhatjuk, legyen szó kisebb vagy nagyobb lakberendezési kellékekről vagy akár műszaki eszközökről. Gyakran a rendelkezésre álló hely (és persze az ár) szabhat gátat az elképzeléseinknek, ezért is igyekszünk manapság olyan kompakt eszközöket beszerezni, amelyek nem csak ügyesek és helytakarékosak, de lehetőség szerint „öltöztetik” is otthonunkat. A Nespresso legújabb kávégépe, az Essenza Mini erre a vásárlói igényre nyújt kompromisszum nélküli megoldást mindenki számára.

nespresso

Ilyen az idén iF Product Design és Red Dot Product Design díjakkal kitüntetett Essenza Mini kávégép is, mely apró mérete ellenére rendkívül stílusos és karakteres. Kétféle formavilággal és öt izgalmas színváltozattal a legkisebb és a legmodernebb lakás kiegészítője is lehet.

A mindössze 2,3 kg súlyú Essenza Mini innovatív megoldást kínál a szűkös helyek kihasználására, miközben semmilyen kompromisszumot nem követel meg a kávézás élvezetében sem. Így használói egyszerűen, mégis stílusosan készíthetik el kedvenc Nespresso kávéik bármelyikét. A kávégép két programozható kávémennyiséggel rendelkezik espresso vagy lungo készítéséhez.
(BrandTrend)