Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Augusztus elején Magyarországon járt a Grohe világjáró kamionja, amely egy impozáns bemutatóteremmé alakulva mutatta be a márka szinte egész termékpalettáját, többek között a népszerű Power&Soul kézizuhany termékcsaládot is, amely igazi felüdülést jelent a nyári forróságban.

GroheTruck4

A felfrissülésben és az ellazulásban nagy segítséget nyújtanak az innovatív kézizuhany termékek, amelyekkel egy gombnyomással 4 különböző zuhanyozási beállítás közül választhatunk.

Ha lazítani szeretnénk, kapcsoljuk be a Rain O2 funkciót, amely oxigénnel dúsított lágy vízsugárral hoz enyhülést. Ha felfrissülésre vágyunk a Rain opció lesz számunkra a legjobb megoldás, amely az esőerdők varázslatos világába repít. Ha pedig feszültek vagyunk és másra sem vágyunk, mint egy jó masszázsra, állítsuk a zuhanyfejet Jet állásba, amely erős és koncentrált masszázsélményt biztosít. A Power&Soul kétségtelenül legizgalmasabb beállítási lehetősége az úgynevezett Bakoma Spray funkció, amely a víz erejét kihasználva nem csak pulzáló, hanem körkörös mozgó masszázst végez, így oldva tökéletesen a feszültséget.

GrohePower&Soul

A kézizuhanyok tökéletesen illenek minden modern fürdőszobába. Három különböző méretben (130 és 160 mm-es változatban) és kétféle stílusban érhetők el, felszerelésük pedig rendkívül egyszerű.
(BrandTrend)