Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a világhírű Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek direkt ügyfélszerzésre nyílik esélyük, mert nagyvállalatok létező problémáit kell megoldani az első fordulóban, október közepéig. Augusztus 30-án, egy workshoppal indul a nevezési folyamat, de később is be lehet kapcsolódni.

Az SAP és a Techstars, az Innovmatch nevű, 14 régiós országban egyszerre induló innovációs versenyének nyitányaként, augusztus 30-án szerdán, egy budapesti, térítésmentes workshop keretében ismerkedhetnek meg az érdeklődő fejlesztőcsapatok az SAP Cloud Platformmal, amely a világ egyik vezető adatfeldolgozó technológiáját nyújtja. Ezt a kimagasló technológiát a versenyhez bárki ingyen használhatja, kipróbálhatja.

Az Innovmatch „felvezető körét” jelentő workshopon nem csak a nagy adatfeldolgozást a HANA technológiával sosem látott gyorsasággal elvégző platform nyújtotta előnyökkel ismerkedhetnek meg a résztvevők, de különböző vállalati problémafelvetéseket is megismerhetnek részletesen.

E problémákra október 16-áig lehet megoldási javaslatokkal előállni, felhasználva az SAP Cloud Platformjának technológiáját. Ebben, az első fordulóban öt vállalati probléma megoldására lehet javaslatot tenni. Ez úgy történik, hogy a verseny honlapján jelentkező csapatok MVP-t (azaz az alapfunkciókat bemutató Minimum Viable Product-ot) készítenek. Ennek bemutatását egy legfeljebb 3 perces, Youtube-ra feltöltött videóval lehet megtenni. Például a csapat vezetőjének magyarázatával, egy angol nyelvű videós pitch formájában, amit a neves, nemzetközi szakértőkből álló zsűri értékel az október 16-i határidőt követő két hétben. Jelentkezni itt lehet: http://innovmatch.com/challenges.php

Díjak, lehetőségek

A fenti forduló első helyezettjei is bejutnak a november 7-én tartandó prágai régiós nagydöntőbe, ahol nem csak az SAP és a Techstars vezető képviselői, de számos fontos iparági szakember és egyéb érdeklődő, illetve a nemzetközi sajtó nyilvánossága előtt mutathatja meg minden csapat azt, hogy mit tud. A győztes automatikusan fél évre megkapja a SAP Cloud Platform használati jogát, sőt egy kiemelt hazai rendezvényen is bemutathatja megoldását az SAP ökoszisztéma számára.

Az október 16-ig tartó első fordulóra tehát olyan startupokat, fejlesztőcsapatokat, cégeket, vagy akár egyetemistákat várnak, akiknek az egyik legjobb, adatfeldolgozást, analitikát és big datát támogató technológiára van szükségük, illetve ezt szeretnék alaposan megismerni egy konkrét üzleti jelenségen keresztül.

A feladatok további,pontos leírása megtalálható az alábbi oldalonhttp://innovmatch.com/challenges.php
(BrandTrend)