Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

Április 22-én és 23-án az IBM Budapest Lab és a Prezi ingyenes kiállítást szervezett Budapest belvárosában, a Madách Téren. A rendezvényen bemutatkozó cégek és startupok testközelből kívánták szemléltetni, hogy a közeljövőben miként változtatja meg életünket a technológia, mik lehetnek a közeljövő áttörő innovációi.

A Jövő Utcáján szintén kiállítóként volt jelen a Telenor közelmúltban zárult startup programjának egyik győztese, a projektjét Moow néven elindító Zoi. A fiatal csapat projektje egy különleges, saját fejlesztésű és összeszerelésű okosbicikli.

„Az a megtiszteltetés ért minket, hogy ezen a baromi menő eseményen mutathatjuk be publikusan a készülő okosbiciklink első prototípusát. Aki szívesen megnyomogatná, netán rátenné az ülepét, vagy csak megnézné, miféle jószág lesz ez, azt várjuk szeretettel szombaton és vasárnap” – adta hírül Facebook-oldalán Ienciu János, a Zoi alapítója.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Jövő Utcája rendezvényen számos színvonalas innováció között a Telenor saját terméke, a MyTV is megjelenik, hiszen folyamatosan arra törekszünk, hogy a felhasználóink fejével gondolkozva az igényeikre szabott megoldásokat  dolgozzunk ki a legújabb technológiák segítségével. A Telenor Accelerate-nyertes Zoira igazán büszkék vagyunk, bízunk benne, hogy az Accelerate után akár nemzetközi piacon is további sikereket érhet el a csapat” – tette hozzá Takács Zoltán, a Telenor innovációért felelős alelnöke.
(BrandTrend)