Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Okostelefonnal irányítható, tanulást segítő mini robot, por-és cseppálló, vezeték nélküli hangszóró, aktivitás mérő csuklópánt, telefonról irányítható bébi kamera, okosizzó, fűthető talpbetét, egyedi kézműves, bőr táskák. A viselhető okos eszközök közül ezek csak néhányak abból a kínálatból, amelyek az Arena Plaza földszintjén megnyílt iCentre More üzletben kaphatók. Az iCentre Apple Premium Reseller üzletei és hivatalos Apple szervize mellett most igazi különlegességgel rukkolt elő: ebben az egyedülálló, prémium kategóriás pop up üzletben elsősorban olyan termékek kaphatók, amelyek IOS és androidos okostelefonhoz, tablethez kapcsolódnak, vagy azzal irányíthatók.

Az okostelefonok és tabletek elterjedésével párhuzamosan a kisebb-nagyobb gyártók extra funkciókat kínáló kiegészítői is megszaporodtak a piacon. Napjainkban egyre több okos eszköz jelenik meg a piacon. A wearable tech, vagyis a viselhető, testen hordható technológia a legmenőbb kifejezés manapság. Válogatott, minőségi, egyedi és exkluzív hordható okos kütyük, hangszórók, fej és fülhallgatók, tokok, táskák kaphatók az iCentre More üzletben, ahol szakértő kollegáink állnak rendelkezésre” – mondta Felker Noémi, az iCentre country managere.

dy7i5566-large

Az egyik telekommunikációs cég ősszel nyilvánosságra hozott, 18 országot érintő kutatása szerint az Y generiáció tagjai (16-36 év közöttiek) a harmadikok a nemzetközi listán a viselhető okos eszközök tekintetében. A magyarok 56%-a nyilatkozott úgy, hogy a technológiai fejlődést szükségesnek és elkerülhetetlennek tartják.

Rengeteg okos eszköz van már az embereknél, kevés lehetőség van azonban találkozni a technikai újdonságokkal élőben, pedig jó kézbe fogni, megnézni, tanácsot kérni egy szakembertől arról, hogy mit tud az adott termék. Itt mindent meg lehet nézni és ki lehet próbálni. Az iCentre üzletekhez hasonlóan itt is csak olyan eszközöket árusítanak, amelyeket könnyű használni.

A por-és cseppálló BeoPlay bluetooth hangszóróinak és fülhallgatóinak széles választéka megtalálható, ahogy a Bowers & Wilkins brit audió cég is képviseli magát vezeték nélküli, eredeti Zeppelin hangsugárzóival, fejhallgatóival. A sportolóknak és testtudatos közönségnek igazi telitalálatot jelentenek a Fitbit aktivitásmérői és okos mérlegei, az iHealth vércukor és vezeték nélküli vérnyomásmérője és test analizáló mérlege.

dy7i5739-large

A divat szerelmesei a külföldi márkák mellett egy magyar kézműves cég, a GION limitált darab számú, bőrből készült táskáival is találkozhatnak. Képviselteti magát a Bling My Thing Swarovski köves telefontokjaival, a Moshi és Mujjo, bőr telefontokokkal, érintőképernyő-barát kesztyűivel, az Ozaki tokjain kívül a dizájnos power bankjaival, telefontartóival. A legújabb technikát többek között az okostelefonról működtethető Digitsole Warm Series fűthető talpbetétei és a Sengled okos izzók jelentik, a kisgyermekes családoknak pedig az iBaby mozgásérzékelő, infra, vezeték nélkül működő, iOS eszközökkel kompatibilis kamerája jelenthet biztonságot akkor is, ha a kicsi nem velük alszik egy szobában. De megtalálható az iPhone-hoz csatlakoztatható tárhely, a Leef termékpalettája és a nagyobb gyerekek kedvence, a mini robot Ozobot Bit is, amellyel könnyedén megtanulhatják az alapvető számítástechnikai alapismereteket és a programozást a robot alap színkód parancsaival.
(BrandTrend)