Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Canon ma jelentette be színes multifunkciós nyomtatóinak új generációját, az imageRUNNER ADVANCE C5500 terméksorozatot. Az új széria modelljei a C5200-as sorozatot váltják le, és jelentős költségcsökkentést biztosító fejlesztéseket kínálnak. Az öt új, színes A3-as multifunkciós nyomtató mindegyike az új imageRUNNER ADVANCE platformot használja. Az új multifunkciós nyomtatók költséghatékony felhasználást biztosítanak, egységes kezelőfelületük miatt pedig használatuk is könnyű, távmenedzsment funkcióik pedig üzemeltetésüket és karbantartásukat teszik egyszerűvé.

Az új multifunkciós nyomtatók mindegyikén nagy méretű, színes érintőképernyő található, amelyen egy reszponzívan működő, könnyen használható kezelőfelület érhető el. Ezt a felületet az adott vállalkozás vagy akár felhasználó igényei alapján lehet testre szabni.  A Canon jövőben megjelenő imageRUNNER ADVANCE modelljein ez a felület egységesen megtalálható lesz, így egy másik berendezést használva a felhasználókat a már ismert környezet fogadja majd.

Az imageRUNNER ADVANCE C5500 terméksorozat nagyvállalati környezetben különösen hatékonyan használható, az előre telepített Universal Login Manager szoftver például lehetővé teszi a felhasználók azonosítását és a munkatársak által végzett nyomtatások áttekintését. Az így biztosított átláthatóság révén a készüléket használó vállalatok jelentősen csökkenthetik nyomtatási költségeiket. Az új multifunkciós nyomtatók a Canon külön elérhető költségmenedzsment platformjába, a uniFLOW-ba is integrálhatók, illetve támogatnak számos vállalati felhőszolgáltatást is.

canon-imagerunner-advance-c5500-series_tcm83-1433347

Az imageRUNNER C5500-as sorozat multifunkciós készülékeit modern vállalati környezetbe szánják, ahol a hatékony munkavégzés érdekében mindent digitalizálnak.

A nyomtatókban alkalmazott V2 (Vivid & Vibrant) képalkotó technológia kiemelkedően jó színhűséget biztosít a legkülönbözőbb, így akár nagy példányszámban készülő nyomatok esetében is.

Az imageRUNNER C5500 terméksorozat tagjai 6,350 lapot tudnak tárolni, így ritkán kell időt szánni feltöltésükre, ráadásul a berendezések visszajelzést is nyújtanak működésük állapotáról.

Az imageRUNNER ADVANCE C5500 sorozat szeptember 1-től lesz kapható Európában.
(BrandTrend)