Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

A vállalatoknak kínált Telenor Mobile Device Management szolgáltatással központilag lehet vezérelni okostelefonokat és táblagépeket, a munkatársaknak többé semmilyen beállítással, frissítéssel nem kell vesződniük még akkor sem, ha új eszközt kapnak.

A kkv-któl a nagyvállalatokig bármilyen vállalkozás dolgozóinak mindennapjait megkönnyíti, ha mobil eszközeit központilag menedzselik. Nem túl egyszerű feladat beállítani a munkatársak eltérő gyártmányú, különböző szoftvereket futtató okostelefonjait úgy, hogy minden eszközön minden szolgáltatás tökéletesen működjön, és biztonságos legyen a használata.

Erre a problémára kínál megoldást a Telenor Mobile Device Management (MDM) szolgáltatása, amelynek alapjait a világszinten elismert referenciákkal (Erste Bank, Unicredit, Austria Railways) rendelkező, német 7P cég egyedi igények alapján testre szabható TÜV minősített mobil távmenedzsment technológiája biztosítja, magyar nyelvű terméktámogatással.

A Telenor MDM segítségével a vállalkozások arra kijelölt munkatársai egyszerűen, egy könnyen kezelhető webes felületen keresztül beállíthatják az új kollégák okostelefonjait és táblagépeit. Az eszközökre a rendszer SMS-ben küld értesítést, majd egy távmenedzsment alkalmazás telepítése után automatikusan telepíthető minden, a munkához szükséges applikáció a levelezőtől kezdve a számlázó programig, ráadásul a fiókok beállítása is központilag elvégezhető.

„Ma már nem luxus, hanem jogos igény, hogy a vállalati levelezést és hasonló szolgáltatásokat ne csak számítógépről, hanem okostelefonról és táblagépről is el lehessen érni. A különböző gyártók eszközei azonban eltérő platformokat, és azok eltérő verzióit használják, ezért egy teljes flotta beállítása és karbantartása még a céges számítógépeknél is bonyolultabb lehet. Ezt a feladatot tesszük jóval egyszerűbbé a Telenor MDM-mel a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig” – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a Telenor Digitális Szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettese.
(BrandTrend)