Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az Uber egy európai program keretében most magyarországi startupoknak és vállalkozó kedvű fiataloknak is lehetőséget kínál ötleteik bemutatására, akik egyben rengeteget tanulhatnak a kontinens legjobb üzleti elméitől.

Az UberPITCH révén a budapesti Uber-felhasználók számára is lehetőség nyílik egy olyan Uber-autó rendelésére, melyben egy befektető vár rájuk. Az utasoknak 7 percük lesz arra, hogy bemutassák startup ötletüket, melyre szintén 7 percnyi, értékes visszajelzést kapnak.

UberPITCH

A különleges lehetőséget Európa 21 országában és 35 városában valósítják meg egyidejűleg, Magyarországon a Google-lel,  az Invescommal és az IQB-vel együttműködésben. A legjobb ötletek megvalósítása érdekében az Uber támogatást és mentorálást biztosít, így segítve a kiválasztottakat vállalkozásuk fejlesztésében.

UberPITCH_Kalanick

“Az Uber minden nap emberek millióit köti össze, hogy segítse a városok közlekedését. Ezek azok a közösségek, ahol dolgozunk, befektetünk és élünk. Hiszünk abban, hogy Európa-szerte hatalmas a vállalkozói potenciál. Az innovátoroknak nem szabad félniük attól, hogy megosszák ötleteiket – beszélniük kell olyanokkal, akik szívesen meghallgatják őket. Bízunk benne, hogy az UberPITCH  néhány egészen egyedi lehetőség megvalósításában tud majd segíteni” – mondta Travis KALANICK, az Uber alapítója.

“Izgalmas lehetőség számunkra, hogy részt vehetünk az UberPITCH projektben. A munkánk során gyakran találkozunk olyan vállalkozó szellemű startupokkal, akik remek üzleti ötletekkel és felkészült csapattal rendelkeznek, de nem találnak hozzá megfelelő nyitottsággal és nemzetközi cégépítési tapasztalattal rendelkező befektetői segítséget. Ez most egy különleges alkalom arra, hogy megtalálják az ideális partnert” – magyarázta Siklósi Zoltán, az Invescom cég vezetője, az UberPITCH egyik magyarországi befektetői partnere, zsűritagja.

A projekt zsűritagja Heal Edina, a Google Magyarország vezetője, valamint Kassai Ákos, az IQB alapító-vezetője is.

A mai naptól a vállalkozók Budapesten is regisztrálhatnak, hogy megkapják az összes szükséges információt a saját UberPITCH-találkozójukra, 2016. június 1-jén. A legjobb ötletek gazdái Berlinbe utazhatnak, ahol személyesen találkozhatnak Travis KALANICK-kel.

Így működik az UberPITCH:

  • Töltsd le az Uber applikációt iPhone-ra, Android-ra vagy Blackberry-re!
  • Add le a nevezésedet ITT május 30-ig!
  • Május 31-én megosztunk veled egy promókódot, mely engedélyezi számodra az UberPITCH nézet feloldását az applikációban.
  • Június 1-jén 11 és 15 óra között igényelj egy UberPITCH-autót, hogy találkozhass a zsűrivel.
  • Ha elsőre nem sikerül, próbálkozz újra!
  • Az utak ingyenesek, az indulási pontodban kezdődnek és végződnek.
  • Az UberPITCH csak Budapesten érhető el.

(BrandTrend)