Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Ötven ország versenyzői közül egy orosz pályázó nyerte a világ egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja, az EXIT Fesztivál és a Viber nemzetközi dizájnversenyét. Tanya Zaytseva a „My EXIT Adventure” matricaverseny győzteseként 3000 dolláros fődíjat és VIP részvételt nyert a júliusban Szerbiában és Montenegróban is megrendezendő EXIT Adventure fesztiválsorozatra. Az orosz művész grafikáit emellett matricacsomagként is letöltheti majd a Viber több mint 700 millió felhasználója.

TANYA ZAYTSEVA

A „My EXIT Adventure” matricadizájn-verseny célja, hogy a kreatív elmék világszerte kifejezhessék az EXIT fesztiválok különleges hangulatát Viber-matricák segítségével, amelyeket aztán az üzenetküldő alkalmazásban csevegéskor bármikor használhatnak. A verseny szervezésében a Talenthouse vett részt, ez a szervezet világszerte lehetővé teszi a független művészek számára, hogy hozzáférhessenek a vezető ügynökségek és márkák kreatív pályázataihoz. A győztes mellett három szerb és egy orosz döntőst is választottak, ők fejenként 500 dollárt és fesztiváljegyeket nyertek.

ALEKSANDRA KIZEVSKA

„Elképesztően kreatív pályázatokat láttunk a graffititól kezdve egészen a klasszikus illusztrációkig, így nagyon nehéz feladat volt a győztes kiválasztása. Hosszas gondolkodás után egy olyan dizájnt választottunk, amely nem csupán a fesztivál életérzését fejezi ki, de kommunikációs szempontból is kiváló, könnyen használható matricás csevegéshez” – mondta Erez Shocher, a Viber kreatív igazgatója.

MYLENE BRAGINA

A „My Exit Adventure” matricacsomag közelebb hozza egymáshoz mind az EXIT Fesztivál, mind pedig a Sea Dance Fesztivál rajongóit. A nemrég Európa legjobb idei fesztiváljának választott EXIT-et július 7-10. között rendezik meg Újvidéken, míg a montenegrói Sea Dance fesztivál július 14-től 16-ig tart majd. Az eseményen fellép többek között Ellie Goulding, a Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex és a Hurts is.

SOFIJA JOVANDIC

VANJA TODORIC

Azok sem maradnak le az EXIT Adventure eseményeiről, akik személyesen nem tudnak részt venni a fesztiválokon. A Viber EXIT Adventure Public Chat csatornáján exkluzív információkat kaphatnak a fesztiválról, sőt, a fellépők is itt válaszolják meg a rajongók kérdéseit, valamint az EXIT Adventure egyes eseményeit élőben is lehet majd követni.
(BrandTrend)