Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A PATORE’ márka egy ősrégi alapanyagot használ, izgalmas és új módon, mindezt azért, hogy stílusosabbá tegye a mindennapokat. Panaite Tomi és Szakács Réka egy karácsonyi ajándékból merítették az ötletet, majd nem sokkal később az elképzeléseket tettek követték.

Csapatuk fából – nagy odafigyeléssel, gondossággal és kizárólag kézzel – készít nyakkendőket, egy ideje pedig már mandzsettagomb, nyakkendőtű, bank- és névjegykártyatartó is a kollekció részét képezi.

patore2

Maga a márka neve, a Patore’, egy mozaikszó: a PAnaite, a TOmi és a RÉka szavakból rakták össze. Miután a brand megvolt, legyártották az azóta gondosan őrzött első prototípust, sorra következett a többi mintadarab.

A jelenleg még csak a román és a magyar piacra szánt termékeket négy féle fából (dió, akác, tölgy, cseresznye), nyolc féle típusban állítják elő. Maga a nyakkendő a fából készült csokorból, a gumipántból és egy fémcsatból áll.

patore

Termékeik tökéletes példái annak, hogy a férfi divat is lehet izgalmas. Persze mindehhez szükséges, hogy a nyakkendőt olyan személy viselje, aki nem bánja, hogy az esetenként merész és kihívó darabok garantált figyelemfelkeltő eszközök, legyen szó baráti összejövetelről vagy akár munkahelyről. Kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánlják. Ahogy ők mondják: „A stílus mindenkinek jól áll.”
(BrandTrend)