Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A MASCULIN***** Férfi Kozmetikai Szalon felkérésére fejlesztették ki a Helia-D Professional FOR MEN sorozatot, amely a szépségápolás új dimenzióját tárja a férfiak elé a bőr természetes szépségének, fiatalságának, vitalitásának megőrzése érdekében, felhasználva a múlt tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak elismert vívmányait, előtérbe helyezve a magyar növényi hatóanyagokat.

A férfiak bőre más, mint a nőké, ezért másféle ápolásra van szükségük. A férfiak bőre vastagabb, ellenállóbb és erősebb, mint a női bőr. Ennek köszönhetően lassabban öregszik, később ráncosodik. Bár a külső környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb, azonban a rendszeres napi borotválkozás, érzékennyé és szárazzá teheti a bőrt. Faggyútermelés fokozottabb, emiatt könnyebben zsírosodik és pattanásra hajlamos. Ugyanakkor a bőr gazdag kollagén-tartalma miatt a férfiak bőre később kezd öregedni, akkor viszont hirtelen és látványosan.

helia d

Ahhoz, hogy a férfiak is megőrizzék egészséges arcbőrüket, illetve késleltessék a bőr idő előtti öregedését, a márka olyan termékskálát állított össze, amelyben olyan alapanyagok kaptak főszerepet, mint az alma, a napraforgószár, az argán őssejt, és talán a legizgalmasabb, a Tokaji Aszú.
(BrandTrend)