Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A németországi Essenben idén is kiosztották a világ leginnovatívabb formatervezői munkáit díjazó Red Dot Award-ot. Ezúttal a kiemelkedő minőségű energiatakarékos fényforrásokat és lámpatesteket gyártó Feilo Sylvania SylCone Retro termékcsaládja is elnyerte a legjobb termékeknek járó „Product Design 2016” elismerést.

SylCone Retro

A SylCone Retro lámpák egyedülállóan ötvözik a kortárs stílusirányzatok letisztult formavilágát a legújabb LED-szálas technológia előnyeivel. Egyedi formaviláguknak köszönhetően már kikapcsolt állapotban is különleges esztétikai élményt nyújtanak tulajdonosuknak, de igazi értékük bekapcsoláskor mutatkozik meg. A különleges formájú fényforrások 2,000K-s színhőmérséklete alkalmas rá, hogy megteremtse a hagyományos izzószálas fényforrások meleg atmoszféráját, sőt a beépített szabályozó segítségével a kívánt hangulatnak megfelelően finomhangolható a fényerő.

SylCone Retro2

Az SylCone retro lámpák azonban nem csak külsőségekben, hanem a 15,000 óra élettartammal, 104 lm/w hatékonysággal, és az A++ energiaosztályos besorolással a műszaki jellemzők tekintetében is kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak.

A függesztékek közül a környezetnek megfelelően válaszható réz, fekete, nikkel, vagy sárgaréz szín, továbbá a falra szerelhető és asztali változatban is kaphatók.

A SylCone Retro lámpák Bluetooth vezeték nélküli protokollon keresztül a gyártó által támogatott okos eszközökkel is szabályozhatók.

A Red Dot díj a világ legjobb formatervezőinek elismerése és igazolja, hogy a SylCone Retroval valóban sikerült referencia értékű terméket alkotni. Ugyanakkor tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet a jövő technológiáját ötvözni a múlt formavilágát idéző esztétikummal” – mondta el Tóth Balázs, a Feilo Sylvania régióért felelős vezetője.
(BrandTrend)