Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Huawei Technologies alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb NUDE by NUBU kollekciójával együtt debütált a kifutón.

ELLE Fashion Show01

Az okostelefonunk elengedhetetlen részévé, hasznos segítőjévé vált életünknek: mindig magunkkal hordjuk, legyen szó kikapcsolódásról, munkáról, vagy sportolásról. A Huawei számára kiemelten fontos, hogy a csúcstechnológia által nyújtott teljesítmény megkapó külsőt kapjon. A Huawei P sorozatának legújabb tagját, a P9-et is úgy alkotta meg a vállalat, hogy a készülék egyesítse magában az elragadó dizájnt, a precizitást és a csúcstechnológiát.

ELLE Fashion Show02

„Napjainkban a technológia rendkívül gyorsan fejlődik, és ezzel a divat sokszor nem képes lépést tartani: a szépséget feláldozzák a teljesítmény érdekében. Öröm látni, hogy a Huaweinél a kiváló minőség és teljesítmény mellett a dizájn is fontos szerepet kap. Nagyon örülök, hogy egy olyan világcéggel dolgozhatok együtt, amely együttműködő partnerei között tudhatja többek között a világhírű Swarovskit, vagy a divatikon Karlie Klosst” – mondta el Garam Judit, a NUBU tulajdonosa és tervezője. „A NUDE by NUBU kollekciók azok számára készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait és fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű darabokat. A Huawei P9 elegáns, minimalista dizájnja, lekerekített szélei és fém unibody készüléktestének letisztultsága tökéletesen illeszkedik az új NUDE by NUBU kollekcióhoz.”

ELLE Fashion Show03

A NUDE by NUBU elnevezésű almárka a NUBU aktuális kollekciójának dizájnjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi nő mindennapjaira reflektál. A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőr hatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan.

ELLE Fashion Show04

Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary fogyasztói üzletágának vezetője elmondta: „A Huawei elkötelezett a kiváló minőség mellett, így csakis olyan partnerekkel lép együttműködésre, akik osztják ezen nézetét. A NUBU divattervezői 2015-ben elnyerték a Glamour Online Women of the Year díját “Az év divattervezője” kategóriában, ruháik és kiegészítőik a nemzetközi piacon is elérhetőek Tokiótól Kuwaiton át Budapestig. A Huawei számára külön öröm, hogy legújabb zászlóshajó terméke, a P9 okostelefon a NUBU technológia által inspirált NUDE by NUBU kollekciójának bemutatója keretében lépett a hazai divat színpadára.”

ELLE Fashion Show05

ELLE Fashion Show06

(BrandTrend)