Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Henry London márka története azzal kezdődött, hogy két londoni divattervező a brit főváros negyedeit járva keresett inspirációt alkotásaihoz, amikor a közkedvelt Nothing Hillen lévő Portobello Road egyik bolhapiacán egy régi, gyönyörűen kidolgozott órára lettek figyelmesek. A svájci karórát, amelynek hátlapján a HENRY 1965 felirat volt olvasható, az eltelt 50 év megviselte, ugyanakkor még mindig magán viselte a szinte elfeledett kor formavilágát és minőségét.

henry

Miután az órát megvásárolták, még aznap megmutatták a barátaiknak, akik ugyanazokért az apró részletekért kezdtek lelkesedni, amelyek napjainkban a luxusórák nagy részére jellemzőek. Miután mindenki viselni szerette volna, elkezdtek gondolkodni, mi lenne, ha újraalkotnák a Henry óráját a mai kor generációjának. Így született meg a Henry London márka, mely stílszerűen a mesterdarabról kapta a nevét.

Knightsbridge

A Henry London órák az 1960-as évek stílusának megfelelő domború hesalit üveggel, korhű óratokkal és részletekkel, egyedi vintage díszdobozzal kerülnek a boltokba.
(BrandTrend)