Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

Az esseni Red Dot dizájn zsűri által odaítélt rangos elismeréssel a Helly Hansen Elevation Shell Jacket a márka 139 éves történetének legtöbb díjjal kitüntetett darabjává vált. A síkabátot 5214 új termék közül választotta ki a 41 tagú zsűri, akik között olyan kiemelkedő formatervezőket találhatunk, mint Jimmy Choo divattervező, valamint a BMW korábbi ikonikus tervezője, Chris Bangle.

Az Elevation Shell Jacket a professzionális magashegyi síelők igényeire tervezték, így a rendkívül strapabíró Helly Tech® szövetet ötvözi a légáteresztő membránnal és a PrimaLoft®Silver aktív technológiával kiegészített H2Flow™ hőmérséklet-szabályzó rendszerrel.

FW16

“Az Elevation Shell Jacket dizájnja valóban egyedülálló. Tartóssága és kényelmi funkciói időjárástól függetlenül ideális viseletet biztosítanak” – mondta Philip Tavell, a Helly Hansen síruházati kategóriamenedzsere. “A Red Dot díj azért is kiemelkedő eredmény, mert a Helly Hansen kabátja számos kivételes termékkel volt versenyben. Nagy megtiszteltetést jelent ez az elismerés, mely egyben a termékfejlesztési csapatunk és professzionális síelő nagyköveteink együttműködését is dicséri.”

Az Elevation Shell Jacket a 2016-17-es ULLR™ freeride felsőruházati kollekciójának darabja, és 2016 szeptemberétől lesz elérhető az üzletekben.
(BrandTrend)