Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Tiger Stores Hungary Zrt. vicces, díjnyertes dán tervezésű termékeivel várja vásárlóit Budapest V. kerületében. Az új 300 négyzetméteres bolt, amely 2015. október 27-én nyílt meg a vásárlóközönség előtt, az első Tiger bolt lesz Magyarországon.

„Nagyon örülünk, hogy végre Magyarországon is jelen vagyunk, és reméljük, hogy vendégeink számára a vásárlás a Tigernél jó hangulatú élmény lesz” – nyilatkozta Locher János vezérigazgató.

Tiger Store Budapest 1

A Tiger koppenhágai csapata tervezi azt a több mint 300 új terméket, melyek havonta jelennek meg boltjainak polcain. Termékpalettáján lakberendezési cikkek, játékok, party kellékek, kreatív hobbi termékek, elektronikai cikkek, kütyük, divatos kiegészítők és finomságok szerepelnek.

„Szeretnénk arra késztetni az embereket, hogy legyenek kreatívak, próbáljanak ki új dolgokat, és érezzék jól magukat szeretteik körében” – mondta Locher János, majd hozzátette: „ezen kívül külön öröm számunkra, hogy dán dizájnt kínálhatunk, elérhető áron”.

Tiger Store Budapest 5

Az első Tiger bolt Dániában, Koppenhágában nyitotta meg kapuit 1995-ben. Átlagosan két-három új Tiger bolt nyílik meg minden héten, és mára már több mint 500 boltból álló, dán tervezésű terméket kínáló Tiger hálózat működik szerte Európában, Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban.

Tiger Store Budapest 8

A társaság 2014-es összárbevétele 2,4 milliárd dán korona volt, és évente több mint 50 millió vásárlót szolgál ki.
(BrandTrend)