Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

A munkahelyek és a munkavállalók mobilabbá válása az irodatechnikai berendezések piacán is változásokkal jár, és a dokumentumkezelés sem lesz a jövőben helyhez kötött feladat. A Xerox is kiemelt figyelmet fordít a mobil nyomtatási megoldások fejlesztésére. Ennek részeként folyamatosan dolgoznak többek között azon, hogy a vállalat nyomtatóin, multifunkciós berendezésein elérhető legyen a Google Cloud Print technológia, ami lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók az androidos okostelefonjukon, tabletjükön, laptopjukon tárolt dokumentumaikat bármikor, bárhonnan kinyomtassák. Ezek a felhőkompatibilis nyomtatók közvetlenül kapcsolódnak az internethez, és nem kell külön beállításokat végrehajtani rajtuk ahhoz, hogy a nyomtatni lehessen velük a felhőből.

Jelenleg a Xerox Google Cloud Print technológiával működő berendezései közé a Xerox WorkCentre™ 3025, WorkCentre™ 3215, WorkCentre™ 3225 és WorkCentre™ 6027 multifunkciós nyomtatók, továbbá a Xerox Phaser™ 3020, Phaser™ 3052, Phaser™ 3260, Phaser™ 3610 és Phaser™ 6022 nyomtatók tartoznak.

A technológia ugyanakkor könnyedén installálható egyszerűbb platformra is. A Google Cloud Print révén a nyomtatási kérések teljesítése hagyományos nyomtatókon keresztül is a menedzselhető abban az esetben, ha a nyomtatóhoz csatlakoztatott Windows rendszerű vagy Mac típusú számítógép rendelkezik internet-hozzáféréssel.
(BrandTrend)