Kategória: Dizájn és innováció és Hír.

Admin kategória: Hír.

Az írországi Limerickben található központban a hardverekre, szoftverekre és szolgáltatásokra is kiterjedő, átfogó IoT-megoldásokat fognak összeállítani.

A Dell bejelentette az IoT-részleg első termékét is. A Dell IoT-átjárók gyűjtik, biztonságossá teszik, és feldolgozzák a hálózat végpontjain érzékelt adatokat, és saját feldolgozási kapacitással rendelkeznek. A jövőkész IoT-átjárók segítenek az ügyfeleknek, hogy beindítsák megoldásfejlesztéseiket, és felismerjék az IoT értékét, valamint megfelelő teljesítményt kínálnak a különböző projektek megvalósításához.

A Dell és az Intel tavaly novemberben sikeresen megnyitotta a Santa Clara-i (Egyesült Államok, Kalifornia) első IoT-laborját. Az új IoT-labor a Dell meglévő megoldásközpontját egészíti ki Limerickben. A labor a Dell portfólióját erősíti, hiszen helyet biztosít az európai ügyfelek számára IoT-megoldásaik építésére, modellezésére, tervezésére és tesztelésére.

A Dell végponttól végpontig terjedő megoldásainak kidolgozására szakosodott OEM-csapata több mint 16 éve alkot piac- és működőképes megoldásokat az ügyfelekkel együttműködve, és a szakértelmük több mint 40 iparági területet ölel fel. A laborban a megoldásközpont technikusainak és IoT-szakembereinek magasan képzett csapata áll az ügyfelek rendelkezésére. Velük megbeszélhetik elképzeléseiket, és együttműködhetnek a nagy teljesítményű megvalósíthatósági példák és innovatív megoldások kidolgozásában.

“Limerickben az ügyfelek egy rugalmas és méretezhető alapot és egy biztos, megbízható partnert találnak a piacképes megoldások fejlesztéséhez. A laborban a szakembereink útmutatásával csökkenthető az informatikai komplexitás, és könnyebben megvalósíthatóak az ügyfelek elképzelései” – mondta Dermot O’Connell, a Dell EMEA OEM-megoldásokért felelős ügyvezető és vezérigazgatója.
(BrandTrend)