Kategória: Dizájn és innováció és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A MOBILSOFA design csapata tervezte és gyártotta a BMW M és X modellek közel-keleti bemutató rendezvénysorozatának díszletét. Az eszközöket Budapestről szállították az Öbölbe, ahol a régió több államában felépítették: Qatarban, Kuwaitban, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emirátusokban Abu Dhabiban és Dubajban.

MOBILSOFA_BMW_001

Az egyedi dizájn alapján tervezett, lapra szerelhető és könnyen szállítható díszlet különleges megjelenésének és praktikusságának köszönhetően két kategóriában is döntőbe jutott a Közel-Kelet legrangosabb rendezvényes versenyén, a Middle East EVENT Awardson. A cég a Best Temporary Venue or Structure, valamint Outstanding Brand Activation Event kategóriákban került shortlistre. A megbízó a Salt & Pepper Event volt. A versenyen 18 kategóriában osztottak díjakat.

mobilsofa-bmw-18

Az installációk különlegessége, hogy egyetlen nap alatt bárhol felállítható és segítségével egy hétköznapi autószerelő műhelyt is egyedi luxusautó bemutatóteremmé lehet átalakítani. Mivel a díszlet teljes egészében lapra szerelhető, akár 12 óra alatt elbontható és elszállítható. A rangos verseny zsűrije a rendszer praktikus megoldásait, költséghatékony kialakítását és az ezek mellett elért luxus megjelenést díjazta elsősorban.
(BrandTrend)