Kategória: Dizájn és innováció.

A Samsung a világ legjobb mesterszakácsainak tudását kihasználva hozta létre a Chef Collectiont, azaz a konyhai berendezések prémium kategóriás modelljeit, amelyeket kifejezetten az európai piac igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A Chef Collection a professzionális konyhák szakértelmét és kialakítását hozza el az európai otthonokba, hogy ezentúl a fogyasztók is könnyedén felfedezhessék a bennük rejlő mesterszakácsot.

Samsung Chef Collection

A Chef Collectiont a Samsung Club des Chefs kezdeményezésével együttműködésben tervezték meg: ez egy olyan egyedi szakácsművészeti koncepció, amely Michelin csillagos mesterszakácsokat hoz össze – például Michel Troisgrost, Elena Arzakot vagy Davide Oldanit – a világ minden tájáról azzal a céllal, hogy előmozdítsák a Samsung következő generációs készülékeinek innovációját.

A Samsung európai Chef Collectionjének jellemzői:

– A professzionális konyhák alapján kialakított Kitchen Fit Refrigerator, azaz egy olyan hűtőgép, amely tökéletesen illik bármilyen konyhadizájnhoz, és a Precise Chef Cooling™ technológia segítségével képes az ételt minden eddiginél tovább frissen tartani
– Gourmet Vapour Technology™ könnyen kezelhető színes LCD érintőképernyővel és Wi-Fi csatlakozással
– Az indukciós főzőlapokhoz kifejlesztett Virtual Flame Technology™ egy stílusos virtuális lángsor segítségével jelzi a fogyasztó számára a hőfokot – és segít a főzéshez szükséges pontos hőmérséklet beállításánál
– Igazi innováció a mosogatásnál – a Samsung WaterWall™ – amely a rejtett zugokba is eljutó nagy teljesítményű vízfal segítségével a kategóriáján belül a leghatékonyabb, és a hagyományos mosogatógépekhez képes sokkal alaposabb tisztítást garantál.

2 Built-in_All_2

„Több mint tizennyolc hónappal ezelőtt a Samsung K+F részlege a világ legjobb mesterszakácsait vonta be a fejlesztésekbe. A Samsung Chef Collectionnel immár tényleg kiderül, hogy mire vagyunk képesek a konyhában” – mondta Gareth Lewis, a Samsung Electronics Magyar Zrt. fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője. „A Samsung töretlenül olyan technológiai újításokon dolgozik, amelyek nemcsak hogy megkönnyítik az emberek életét, de képesek valódi változást hozni az otthonaik kialakításánál is. Különleges konyhai eszközeinknek köszönhetően a lakberendezők ezentúl olyan újító szellemű megoldásokat és minőséget kínálhatnak ügyfeleik számára, amelyek ráadásul biztosítják azt is, hogy az ételek elkészítése, hatékony tárolása és tálalása stílusos környezetben történjen.”
(BrandTrend)