Kategória: Dizájn és innováció.

A Hyundai Motor közzétette azokat az első vázlatokat, amelyek a hamarosan érkező, vadonatúj Tucson kompakt szabadidő-járművet előlegezik meg.

All New Tuscon teaser

A vadonatúj Tucson kapcsán Peter Schreyer, a Hyundai Motor Group elnöke és vezető formatervezője a következőket mondta: „Vadonatúj, kompakt szabadidő-autónk világszerte hatalmas előrelépést képvisel a Hyundai márka számára. A vadonatúj Tucson merész és sportos kiállású, magabiztos és büszke személyiségű modell lesz. Formatervét lendületes felületkialakítás, merész arányok, éles törésvonalak, és ami a legfontosabb, a márkára jellemző, hatszögletű hűtőmaszk határozza meg.”

A szabadidő-autó erőteljes, sportos megjelenését a modell meredek állású sziluettje és kecses karaktervonala is erősíti. Elöl a Hyundai Motor elmaradhatatlan krómozott, hatszögletű hűtőmaszkja található; a fényszórókkal érintkező hűtőrács erőteljes megjelenést kölcsönöz az autónak.

A Hyundai Motor a 2000-es évek elején bevezetett, első generációs Santa Fe óta több mint egymillió darab szabadidőjárművet értékesített Európában, ezzel a szegmens jelentős, hiteles szereplőjévé vált.

Az alábbi videóban nyomon követhető a vadonatúj Tucson legelső vázlatának megszületése, amit Peter Schreyer gondolatai kísérnek.


(BrandTrend)