Kategória: Dizájn és innováció.

A hazai művészeti szcénában egyre többen dolgoznak azon, hogy a fiatal, tehetséges alkotókat segítsék az ismertté, és elismertté válás útján. A Mono Art & Design ehhez a tevékenységhez kapcsolódva olyan aktív-interaktív intézménnyé szeretne válni, ahol a kortárs képzőművészet és design legjava elérhető, az alkotások közvetlenül megvásárolhatóak. Emellett nem maradnak el az önálló és csoportos kiállítások, workshop-ok, sőt színházi előadások, filmvetítések szervezése sem, amelyek biztosítják a közönség és művész találkozását, a közönség aktív részvételét.

Fotó_mono_art_dsign

“Missziónkhoz illeszkedve igyekszünk olyan alkotókkal együttműködni, akik a közelmúltban diplomáztak, ugyanakkor már elindultak a pályájukon. Fontos szempont a kiválasztás során, hogy tehetségük mellett hasonló értékeket valljanak a galériával.” – írják.

A Mono Art & Design egyedisége abban rejlik, hogy egy kiállítótérben egyszerre jelennek meg design és a képzőművészeti alkotások. “Úgy gondoljuk, ez a két terület csak erősíti egymást, hiszen így együtt egy átfogó képet kaphat a látogató és vásárló a hazai kortárs művészeti szféráról. Érdekes együtt szemlélni, hogy a különféle területeken alkotó művészek hogyan kapcsolódnak egymáshoz.”

mono 3

(BrandTrend)