Kategória: Dizájn és innováció.

A 25 iparág képviselőiből álló független, nemzetközi zsűri az Ergorapido 2in1 kézi porszívót, a 4Safety gőzvasalót és a Creative Collection reggeliző szettet díjazta a legjobbnak járó elismeréssel. Az év termékének járó díjat azoknak a készülékeknek ítéli oda a zsűri, amelyek saját kategóriájukban a legtöbb egyedi elismerést kapták az innováció, a minőség, a design, a használhatóság, a funkcionalitás, az ergonómia és a környezetbarát megoldások szempontjait mérlegelve. A versenyen az Electrolux UltraOne porszívó és a Rapido morzsaporszívó is egyedi elismerésekben részesült.

Electrolux-ZB3012-18V-Li-Ion-watermelon-red-metallic-kitchen_300dpi

Az Electrolux tíz évvel ezelőtt mutatta be az első Ergorapidot. A vezeték nélküli, beépített morzsaporszívós készülék azóta milliók kedvence lett. A 2014-ben megújult, immár Magyarországon gyártott kézi porszívóval gyorsan, egyszerűen és kényelmesen lehet takarítani. Az Ergorapido 2in1 páratlanul jól manőverezhető, a szívófejbe épített LED világítással megvilágítja az utat maga előtt, kifinomult designja és széles színválasztéka pedig garantálja, hogy senki sem fogja a szekrénybe rejteni.

Electrolux-4safety_vasalo_image03

A szintén idén megújult 4Safety vasaló minden eddiginél biztonságosabbá teszi a vasalást. Gumírozott hátlapján stabilan áll, biztonsági fény figyelmeztet, ha meleg a talpa, sőt a készülék pozíciójától függően automatikusan kikapcsol, ha nem nyúlunk hozzá. A kávéfőzőt, kenyérpirítót, vízforralót, botmixert, robotgépet és turmixgépet tartalmazó Creative Collection reggeliző szett stílusos, praktikus és könnyen használható konyhai eszközöket kínál a mindennapokra.

Electrolux_Creative-Collection

A 11 éves múltra visszatekintő Plus X versenyen 24 termékkategóriában díjazzák a márkákat a technológia, a sport és az életmód területén. A zsűri a Plus X díjakkal az új és innovatív megoldások, a kiemelkedő formatervezés, az intelligens funkciók mellett a minőségi anyaghasználatot és a fenntarthatóságot is értékeli.
(BrandTrend)