Kategória: Dizájn és innováció.

A nagy tekintélyű nemzetközi adózási szaklap, az International Tax Review által meghirdetett verseny zsűrije „Az Év Európai Adózási Innovátora” díjjal ismerte el a Ryan legfejlettebb szoftvereket és az adótanácsadói szakértelmet ötvöző innovatív megoldásait.

Az évente megrendezésre kerülő, idén tizedik alkalommal meghirdetett versenyen az a szolgáltató kaphatta a leginnovatívabb cégnek járó díjat, amelynek módszerei a legnagyobb mértékben növelték az európai vállalati adóosztályok hatékonyságát 2013-ban. Az International Tax Review szerkesztőiből álló zsűri változatos források alapján, köztük nagyszámú szakértővel konzultálva értékelte a díjra pályázók munkájának színvonalát. A Ryant a Fortune 100 multinacionális vállalatoknál megvalósított sikeres globális adóautomatizálási megoldásai miatt választották a kategória győztesének, amelyek kiemelkedő eredményességgel ötvözik az informatikai és adószakértői tudást.

A több mint 40 országban 9000-nél is több ügyfelet kiszolgáló globális adótanácsadó cég, a Ryan növekedési stratégiájában központi szerepe van a számítástechnikai tudás és az adótanácsadás ötvözésének. Többek között ezen a téren szerzett tapasztalatát kívánja a cég az európai terjeszkedése során is kamatoztatni, amelynek legújabb mérföldköve a nemrégiben megnyitott, budapesti iroda.  „Ez az elismerés megerősíti az innovatív megközelítést, amit a növekvő európai piacunkon nyújtott szolgáltatásink esetén is alkalmazunk”mondta el Dr. Békés Balázs, a Ryan magyarországi és közép-kelet-európai régiójának vezetője.

„A Ryan különös hangsúlyt helyez szolgáltatásai fejlesztésére, a folyamatos innovációra. Egyedülálló adótechnológiai megoldásainkkal, köztük a rejtett adóoptimalizálási lehetőségeket is feltáró e-Review szoftverünkkel és széleskörű tapasztalattal rendelkező szakértőink segítségével jelentős adómegtakarítást tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Ezt nem csak ügyfeleink értékelik, de a „Az Év Európai Adózási Innovátora” díjjal a szakma legjobbjai is elismerik” – hangsúlyozta Békés Balázs.

A Ryant a European Tax Awards 2014-en „Az Év Európai Adózási Innovátora” díj mellett az év egyik legjobb Európai Közvetlen Adótanácsadó Cégeként is elismerték.
(BrandTrend)