Kategória: Dizájn és innováció.

A technológiai innováció kiteljesedése egybeesik a hírrel, mely szerint a Virgin Atlantic Airways Skócia első számú légitársaságává vált.

“1984-ben kezdtük el építeni ezt a csodálatos légitársaságot, amely a Virgin Atlantic nevet viseli. Hihetetlenül büszke vagyok az évek során elért áttöréseinkre. Már alig várom, hogy családommal és más felfedező szellemmel együtt megtapasztaljam ezt a hihetetlen élményt.” – fogalmazott a Virgin.com-on Richard Branson.

Virgin_Atlantic_Little_Red_Glass-bottom_plane_A320_exterior-17683-530x330

2012 a társaság életében az ünneplés éve volt, így okkal remélhetik, hogy a fejlődést a továbbiakban is folytatni tudják a bejelentett innovációval, amely minden utas számára lehetővé teszi, hogy egy eddig nem látott perspektívából gyönyörködhessenek a brit és a skót táj szépségében.

Virgin_Atlantic_Little_Red_Glass-bottom_plane_A320_CAD-17682-530x330

A vállalat reméli, hogy a technológia időben rendelkezésre áll, és minden – az érdekeltségükbe tartozó – társaságot arra kérnek, támogassák az innovációt és együttes erővel indítsanak el egy új fejlődési irányt. A közleményben hangsúlyozzák, a vállalkozás sikere egy összehangolt csapatmunka eredménye lesz, amelyben a Virgin minden alkalmazottja érintett.
(BrandTrend)