Kategória: Dizájn és innováció.

Az új Ultra HD felbontás – amely jelenleg egyedülállónak számít a dokumentumkezelési iparágban – harmonikus színátmeneteket, élesebb képeket, szövegeket és grafikákat biztosít a felhasználóknak. A berendezés nagyobb precizitást garantál a renderelési folyamat során is. A Xerox EX és EX-P Print Server 10 bit-ig skálázható 1200×1200 dpi felbontása 300 százalékkal több színárnyalatot tud megjeleníteni, mint a jelenlegi sztenderd, a 600×600 dpi-s, 8 bit-es megoldás. A képminőség magas színvonalára pedig az alacsony olvadáspontú EA száraz tinta a biztosíték, amely folyamatos igénybevétel mellett is egyenletesen viszi fel a színeket a felületre.

A Xerox Versant 2100 flexibilisen működtethető, a legkülönfélébb nyomtatási feladatok beállításai gyorsan elvégezhetőek a szoftveres alkalmazásai – Xerox EX, EX-P 2100 és a Xerox FreeFlow Print Server – révén. Az sem okoz gondot, ha a hagyományostól eltérő felületeket akarunk megnyomni vele, mivel poliésztert, vinylt, illetve egyéb speciális médiákat is könnyedén kezel.

A berendezést a Xerox szakemberei különböző opcionális megoldásokkal látták el (Xerox FreeFlow Core, XMPie StoreFlow), amelyek gondoskodnak róla, hogy az előkészítő lépésektől, az optimalizált feladat megoldásokon keresztül, a professzionális utómunka fázisokig minden művelet zökkenőmentesen, az erőforrásokkal való takarékoskodás maximális figyelembevételével menjen végbe. A Xerox Stock Library Manager segítségével a felhasználó könnyedén és akár előre megadhat új papírbeállításokat. Az esetleges meghibásodások pedig gyorsan kiküszöbölhetőek a Xerox Connect Advantage Services bekapcsolásával, amely számos problémát proaktívan megold az alapos és széleskörű diagnosztikai technológiai háttérnek köszönhetően.

A Xerox Versant 2100 a magas szintű technikai megoldások mellett további hasznos támogatást is nyújt: a felhasználók a Xerox’s ProfitAccelerator® Digital Business Resources háttéranyagainak használatával olyan információkhoz juthatnak hozzá, amelyekkel még eredményesebben menedzselhetik a hozzájuk beérkező megrendeléseket.
(BrandTrend)