Kategória: Dizájn és innováció.

Együttműködést kötött a Xerox és a PatientPoint, amelynek értelmében a piacvezető dokumentumkezelési vállalat a vele kapcsolatban álló több mint 1700 tengerentúli kórházban és más egészségügyi intézményben elősegíti a digitális egészségmenedzsment szoftver, a PatientPoint minél szélesebb körű megismerését, használatát.

A PatientPoint olyan online alkalmazás, amely a betegekről szóló információkat összegyűjti, analizálja és ezek alapján az orvosoknak részletes, naprakész állapotjelentést biztosít. Ez a megoldás többek között alkalmas arra, hogy a doktorok azonnal képet kapjanak a hozzájuk érkező betegek kórtörténetéről, az eddigi gyógyszerekről, kezelésekről, amelyek alapján időt és energiát megspórolva láthatnak hozzá egy – egy újabb beavatkozáshoz.

A Xerox szakemberei mostantól folyamatosan képzik majd az amerikai egészségügyben dolgozókat a PatientPoint hatékony használatára. Olyan bemutatókat tartanak, információs anyagokat készítenek, amelyek a rendszer készségszintű elsajátítását, a kapott információk operatív kezelésének és felhasználásának módjait mutatja be.
(BrandTrend)