Kategória: Dizájn és innováció.

A Design Terminál épülete december 7-23. között gyönyörű téli kiállítóhellyé alakul, ahol a betérők csaknem 120 hazai tervező munkáit csodálhatják meg ékszerektől a bútorokig, ruháktól a használati tárgyakon át a játékokig. A designtárgyakban nem csak gyönyörködni lehet, minden tárgy megvásárolható.

Ajandek Terminal_foto Varfi Pityke (1)

Az Ajándék Terminál idén harmadik alkalommal nyílik meg, hogy magyar tervezők munkáit mutassa be exkluzív kiállítás és vásár keretében. Évről-évre egyre több, idén mintegy 120 designer munkáival találkozhat a közönség, mely három év alatt a magyar design egyik legfontosabb seregszemléjévé vált.

A tárlaton számos alkotó kifejezetten erre az alkalomra készült egyedi munkákkal debütál. Friss kollekcióval érkezik többek közt Adamlamp, az Artista, a BP clothing, a KOMOD, a USE Unused, Siető Linda. Itt lesz sokak mellett Sixay furniture, az IVANKA, a NUBU vagy a Manooi, vagy a világszerte egyre ismertebb szobrász és designer, Szőke Gábor Miklós, akinek varázslatos fenyőerdejéből bárki hazaviheti a neki tetsző fát.

Az exkluzív, időszakos karácsonyi áruházban megtalálhatóak egyedi tervezésű, praktikus használati tárgyak, különleges formatervezési megoldások, az egészen apró kedvességektől a bútorokig.

Ajandek Terminal_foto Varfi Pityke (2)

A gyönyörű havas tájat idéző installáció Hegedűs Ágnes formatervező munkáját dicséri, aki puha, meleg téli hangulatot teremtett, mely körbeöleli a teret, különleges megvilágítása pedig kiemeli a tárgyakat. Kiss Miklós designer és grafikus idén nem csak az Ajándék Terminál grafikai arculatát tervezte, hanem a kiállítóterekben látható mennyezetinstalláció is az ő munkája.

A nyitónapon, december 7-én, szombaton este 19 órától várja az Ajándék Terminál a nagyközönséget a designtárgyak sokaságával. A megnyitó jó hangulatáról DJ Mahagany gondoskodik.

A Design Terminál további programjairól: Programok
(BrandTrend)