Kategória: Dizájn és innováció.

A TDK Life on Record terjeszkedése, népszerűsége újabb állomáshoz ért: a TDK Life on Record márka holnaptól a Euronics beszállítója is. Így már biztosított a prémium audio termékek országos elérhetősége. A Telekom T-Pontokon  a TDK Life on Record fülhallgatók már sikertermékké váltak. Az iCentre névre váltott StarKing pedig a prémium szegmensben képviseli a TDK Life on Record márkát.

TDK EB950

Az egyedi zenei élmény vonzó kondíciókkal is párosul. A TDK loR EB950-es csúcs headset az iCentre pontokon 12.990 Ft-ért vihető el.

A TDK Life on Record termékekkel a zenehallgatás személyes és minőségi élmény. Érdemes kipróbálni. A márka a dizájn terén és a technológiai fejlesztésekben is útmutató. A TDK Life on Record fül- és fejhallgatók számos típusa például neodímium mágnesekkel rendelkezik, ami a legjobb hangzást biztosítja.

TDK Life on Record - speaker

Alkalmazkodva az új generáció és a digitalizáció nyomán megváltozott tartalomfogyasztási szokásokhoz a  márka sikeresen lépett át az analóg világból a digitális világba. A TDK Life on Record valóban nagy utat járt be. A TDK audio kazetták a szalagos kazettákon felnövő generáció életének nélkülözhetetlen részei voltak.

TDK Life on Record

Sokunknak kötődik személyes élménye egy-egy TDK kazetta tartalmához. Neil Armstrong sem kivétel ebből a szempontból. 1969-es Holdra lépésének első híres szavait,  “Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek” szintén TDK SD audio kazettára rögzítették, TDK szalagon válva a történelem részévé.
(BrandTrend)