Tóthmátyás Tibor a NAVIGATOR elnöke

Kategória: Aktuális.

Karrier A NAVIGATOR Informatika Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing vállalata bejelentette, hogy Tóthmátyás Tibor tölti be a társaság elnöki pozícióját. A T-Online Magyarország Zrt. korábbi portáligazgatója Jutasi Zoltánt váltja az elnöki székben. A 40 éves informatikus mérnök és közgazdász végzettségű Tóthmátyás Tibor kinevezésével a NAVIGATOR Informatika Zrt. a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni.
Olvass tovább

Csúcsvezetők között Rudi Zoltán

Kategória: Aktuális.

A világ legnagyobb televíziós és rádiós szövetségének csúcsvezetői közé választották Rudi Zoltánt, a Magyar Televízió elnökét. Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) genfi közgyűlésén az ötvennégy ország hetvenhat közszolgálati rádióját és televízióját tömörítő unió tagjai voksoltak a szakember mellett. Ezzel az 1950 óta működő EBU történetében először választottak magyar televízióst a szervezet legfelső irányító testületébe.
Olvass tovább

Várdy Zoltán az új TV2 vezér

Kategória: Aktuális.

A TV2-t tulajdonló ProSiebenSat.1 csoport tartalomfejlesztésért felelős alelnökeként folytatja pályafutását Kereszty Gábor, aki öt éven át volt az MTM-SBS Zrt. (TV2) vezérigazgatója. A kereskedelmi csatorna élére 2007. augusztus 1-jei hatállyal Várdy Zoltánt nevezték ki, aki jelenleg a TV2 kereskedelmi igazgatója és a ProSiebenSat.1 csoport értékesítési alelnöke.
Olvass tovább