A márka én vagyok! és csütörtökön ott leszünk!

Kategória: Aktuális.

Egy BrandTrend konferencia a személyes márkaépítésről. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a cég, a vállalat, a márka, a képviselt ügy Nélkülük? Dr. Papp-Váry Árpád, Réz András, Nagy Anna, Molnár-Bánffy Kata, Hajdu Zoltán, SmrtStaff, Sugár András, Bruck Gábor, Pallagi Ferenc, Rácz Félix, Kassay Lili, Vincze Ottó, Talmácsi Gábor, Berkes Péter. Gondolkodtál már azon, hogy mire jutna a céged, a vállalatod, az általad képviselt ügy Nélküled?
Olvass tovább

Somogyi Zoltán az MDF kampányfőnöke

Kategória: Aktuális.

Somogyi Zoltán, az MDF képviselőjelöltje, a Political Capital korábbi vezetője a Magyar Demokrata Fórum kampányfőnöke a 2010-es parlamenti választásokon. A döntéssel a párt változtatott az eddigi gyakorlaton, amely a kampányfőnöki feladatok ellátását párttagsághoz kötötte. A kampányfőnök kiemelte, hogy feladata a kommunikációs, marketing és PR- tevékenység, nem feladata ugyanakkor az ajánlószelvények összegyűjtése, vagy az anyagi háttérért biztosítása.
Olvass tovább

Bombera Krisztina hazahozatalával is takarékoskodik az MTV

Kategória: Aktuális.

Januártól a közszolgálati televízió budapesti központjában folytatja munkáját Bombera Krisztina. Az Európai Unió fővárosából, Brüsszelből Vígh Zoltán továbbra is tudósít. Bombera Krisztina 2007 szeptembere óta vezette a Magyar Televízió tengerentúli irodáját. Ez alatt rendszeresen tudósította az Amerikai Egyesült Államokból az MTV hírműsorait, több mint 1000 percben készített beszámolókat, interjúkat, és több mint 100-szor jelentkezett élőben.
Olvass tovább

Somogyi Zoltán a Political Capital igazgatója lemond tisztségéről

Kategória: Aktuális.

A Political Capital Institute 2010. január elsejétől politikai elemzéssel és kockázat-előrejelzéssel, településmarketinggel, illetve közéleti stratégiai tanulmányok készítésével kíván foglalkozni. Kampánytanácsadói tevékenységét Magyarországon leépíti, a jövőben csak külföldi kampányokat bonyolít. Ezzel párhuzamosan 2009 szeptemberi határidővel Somogyi Zoltán, aki a Political Capital igazgatói posztját nyolc évig töltötte be, lemond tisztségéről.
Olvass tovább

Európa első LG Mobile márkaboltja Budapesten

Kategória: Aktuális.

Az LG Electronics kilenc piacot összefogó magyarországi leányvállalata Budapesten nyitotta meg Európa első LG Mobile márkaboltját. Az üzletet, amely a Mammut II. Bevásárló- és Szórakoztatóközpont második emeletén várja a vásárlóközönséget, ünnepélyes keretek között Kárpáti Zoltán, a vállalat magyarországi GSM értékesítési vezetője nyitotta meg.
Olvass tovább

Sztaricskai Tamás lehet az MTV elnöke

Kategória: Aktuális.

Rudi Zoltán tavaly márciusi távozása óta elnök nélkül működik a Magyar Televízió, amely történetének egyik legnagyobb átalakulása előtt áll. Hosszú idő után először van rá komoly esély, hogy a politika megegyezzen, és végre elnököt válasszanak a Magyar Televízió élére. 6-án és 7-én hallgatja meg a tizenöt pályázót a médium kuratóriumi elnöksége.
Olvass tovább

Versenyhivatali elismerés Szamosi Katalinnak

Kategória: Aktuális.

Nagy Zoltán, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke és a díjátadó ünnepség díszvendége, Kovács Árpád az Állami Számvevőszék elnöke "Versenykultúrért" díjat adott át dr. Szamosi Katalin, ügyvédnek, a Versenyjogi Egyesület elnökének. A "Versenykultúráért" díjat a GVH Versenykultúra Központja alapította, idén harmadszor került átadásra.
Olvass tovább